Gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor afval, ongedierte en hondenpoep
Als ervaren specialist op haar vakgebied heeft BINsystem veel praktische kennis van en ervaring met duurzame oplossingen voor afval, ongedierte en overlast veroorzaakt door hondenpoep. Onze oplossingen onderscheiden zich door een lange levensduur, zijn vandalismebestendig en onderhoudsvrij. Maatwerk wat betreft kleur en vormgeving en dergelijke zijn bij ons zeker mogelijkis verrassend betaalbaar en kunnen wij snel leveren. 

Standaardoplossing of maatwerk bij BINsystem
Tijdens adviesgesprekken met onze klanten waaronder (gemeentelijke) overheden en sportverenigingen komt vaak naar voren dat een product uit ons ruime standaardassortiment een uitstekende oplossing biedtZoals gezegd: een kleine aanpassing of volledig maatwerk is bij ons eveneens mogelijk. Wij geven u graag een passend advies over de mogelijkheden. Nadat één van onze adviseurs uw wensen bij een specifiek project grondig heeft geïnventariseerd stellen we voor u een offerte op maat samen met vermelding van:  

Keuze van de juiste inhoud van de afvalbak
of een ander product uit ons assortiment i.c.m. de locatie van plaatsing
Kleurstelling
Logo’s of andere individuele wensen
Het treffen van preventieve maatregelen ter voorkoming van
schade door vandalisme
Aflevering
Levertijd
Plaatsing
Onderhoud en reparatie 

BINsystem: extreem klant- en servicegericht
U merkt het direct als u in gesprek bent met een adviseur van ons hoofdkantoor in Soest of met één van onze inmiddels 5 dealers/adviseurs in heel Nederland: wij zijn extreem klant- en servicegericht en schakelen snel. U wilt een standaardproduct ‘morgen’ in huis hebben? Regelen we voor u. Met onze compacte verkoop/advies-organisatie en volledig geautomatiseerde productiefaciliteiten in Azië kunnen wij uiterst snel inspelen op uw specifieke wensen. U heeft een onmogelijke wens/eis?
Geen probleem. Tien tegen één dat we u goed, snel en met een scherpe prijs van dienst kunnen zijn. Stel ons maar op de proef.