Voor bij u buiten bieden wij asbakken aan

In samenwerking met NederlandSchoon heeft BINsystem uit Soest voor buiten een speciaal model voor asbakken (Peukenzuil) ontwikkeld om de overlast van sigarettenpeuken tegen te gaan. Onze Peukenzuil is een sigarettenzuil die overal op gemonteerd kan worden; op bestaande palen, aan de muur of losstaand waarbij BINsystem de staander meelevert. Zo maken we Nederland peukenvrij!!!

Buiten rekent u zonder zorgen op de asbakken van ons gespecialiseerde bedrijf

De robuuste Peukenzuil van aluminium heeft een inhoud van maar liefst 3,5 liter. De opvallende kleur en het duidelijke logo van de sigarettenzuil zorgen buiten voor een opvallende maar niet verstorende uitstraling die het gebruik bevordert, zoals u niet snel ziet bij andere asbakken. Het robuuste inzamelmiddel van aluminium heeft dus veel inhoud en een ongekend design. Daarnaast voorzien we als vuilnisbakkenleverancier de Peukenzuil naar uw wens van kleur en logo. Hierdoor is het simpelweg een perfecte openbare vuilnisbak die als sigarettenzuil een einde maakt aan peuken op straat.

Op zoek naar een leverancier van afvalbakken?

Stel ons een vraag

BINsystem, Duurzame oplossingen voor afval, ongedierte en hondenpoep
BINsystem, Duurzame oplossingen voor afval, ongedierte en hondenpoep
BINsystem, Duurzame oplossingen voor afval, ongedierte en hondenpoep
BINsystem, Duurzame oplossingen voor afval, ongedierte en hondenpoep

Wij zetten voor u dat stapje extra

Wij blinken uit in het aanbieden van gemeente- en recreatieafvalbakken. Wij onderscheiden ons doordat onze vuilnis- en asbakken voor buiten te omschrijven zijn als:  

• Duidelijk herkenbaar
• Eenvoudig te ledigen
• Universeel driehoeksslot
• Robuuste kwaliteit
• Snelle afkoeling door aluminium
• Regent niet in

BINsystem biedt tevens een extra service om ook de lediging van de sigarettenzuil te verzorgen.

Ontdek hoe u met onze hulp uw omgeving peukenvrij maakt

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van hoogwaardige asbakken voor buiten en wilt u meer weren over de toepassingen? Neem dan snel contact met ons op. Bel naar +31357516000 en vraag naar de specificaties van onze asbakken voor buiten of naar meer informatie over ons assortiment. Wij beantwoorden snel uw vragen over de sigarettenzuil. Lees ons artikel over het belang van het tegengaan van rondslingerende sigarettenpeuken.