Koop een goede robuuste prullenbak voor op straat

Verkrijgbaar in 50 & 60 liter

Als u ook graag ziet dat zwerfafval zoveel mogelijk van de straat verdwijnt, helpt het kopen van een prullenbak van BINsystem uit Soest u op weg. Wij zijn namelijk een gerenommeerde specialist op het gebied van afvaloplossingen met klanten door heel Europa. Ook op het gebied van straatmeubilair in de vorm van de afvalbak blinken wij uit.

Op zoek naar een leverancier van afvalbakken?

Stel ons een vraag

Voor in de straat hebben wij een prullenbak op paal

Ook in uw straat plaatsen wij graag een prullenbak om afval tegen te gaan. Het straatmeubilair van BINsystem heeft een modulair systeem, waarbij een kwalitatief hoogwaardige afvalbak een centrale rol speelt. De basis Binbak is op straat te combineren met verschillende modules, die boven of onder de centraal gezeten prullenback geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de toepassing en locatie kan zo altijd de ideale configuratie aangeboden worden door ons als uw vuilnisbakkenleverancier.

BINsystem, Duurzame oplossingen voor afval, ongedierte en hondenpoep

Ons straatmeubilair staat voor een afvalbak van ongekende kwaliteit

Iedere prullenbak die wij voor op straat aanbieden, is hoogwaardig afgewerkt en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen. De Binbak is geschikt voor integratie in het huidige straatbeeld alsook voor meer specifieke industriële toepassingen. Dit straatmeubilair kan als afvalbak worden geleverd met een stalen thermisch verzinkte paal voor plaatsing op een betonblok, in de grond of een stalen voetplaat. Als uw leverancier voor gemeenteafvalbakken staan we voor u klaar.

Benader ons snel voor uw afvalbak op straat

Aangezien het belangrijk is om een goede schets van uw situatie te kunnen maken, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Vul hiervoor snel het contactformulier in of bel ons op +31357516000. Het is tevens mogelijk een brochure te downloaden van onze prullenbak voor op straat. Ook vindt u zo gemakkelijk informatie over andere opties, zoals buitenasbakken naast ons straatmeubilair als uw afvalbak.