Nieuws

BINsystem sponsor van IJsselmeervogels
Jan Blankestijn, directeur van BINsystem, sloot onlangs een sponsorovereenkomst met Frank van den Bos, voorzitter van de bekende 2e divisievoetbalclub IJsselmeervogels in Bunschoten/Spakenburg. Als onderdeel van de sponsor-overeenkomst leverde BINsystem 20 rode buitenafvalbakken voorzien van het clublogo. Teus Schotsman, supervrijwilliger bij IJsselmeervogels, is er bijzonder blij mee.

Bekijk deze afvalbak

Nieuwe afvalbak: BINsolumn
BINsystem heeft haar assortiment buitenafvalbakken uitgebreid met de BINsolumn. Deze stijlvolle afvalbak is leverbaar in twee uitvoeringen. De single-uitvoering heeft één binnenbak met een inhoud van 100 liter, heeft een hoogte van 125 cm, een breedte van 55 cm en is 47 cm diep. De double-bin uitvoering van de BINsolumn heeft dezelfde specificaties maar is voorzien van twee gelijke onderverdelingen voor gescheiden afval. De BINsolumn wordt geleverd op een betonnen voet en is verkrijgbaar in elke gewenste kleur of kleuren waaronder witparelmoer en extra glimmend groen. De afvalbak kan eventueel worden voorzien van een logo of tekst. De Belgische gemeente Harelbeke en de gemeente Helmond schaften onlangs een aantal van deze onlangs ontwikkelde buitenafvalbakken aan.

Bekijk deze afvalbak

Gemeente Breda blij met 110 nieuwe afvalbakken
De gemeente Breda bestelde onlangs 110 groene buitenafvalbakken bij BINsystem. Onlangs werden die gemonteerd in onze werkplaats in Soest en vervolgens naar volle tevredenheid afgeleverd. Binnenkort worden de door BINsystem geleverde afvalbakken gemonteerd in de binnenstad en de buitengebieden van Breda.   

Bekijk deze afvalbak

Succesvolle introductie BINgoal afvalbak Vanzelfsprekend was BINsystem met een eigen stand aanwezig op de vakbeurs Openbare Ruimte. Divond dit jaar plaats op 2 en 3 oktober in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Beide dagen werd onze stand opvallend druk bezocht. Bezoekers uit heel Nederland hadden met name grote belangstelling voor onze unieke BINswinger en onze primeur op de beurs: de BINgoal. De door ons zelf ontwikkelde BINgoal is een uiterst solide, duurzame en uitdagende afvalbak in de vorm van een voetbaldoel waarbij de opvangbak voor het afval ondergronds wordt ingebouwd. Een groot aantal scholen maar ook diverse gemeentelijke instanties hebben grote belangstelling voor onze innovatieve afvaloplossing.  

Bekijk de BINgoal 

BINswinger effectief middel tegen zwerfvuil
Zwerfvuil is een toenemend probleem in Nederland en overige landen. Vooral als we het hebben over uiterst milieuonvriendelijk afval zoals drankblikjes en PET-flesjes voor water en overige dranken. Enige tijd geleden bedachten en realiseerden we een uitdagende oplossing voor het inzamelen van zwerfvuil bij of in de buurt van onder meer sportvoorzieningenparkeerplaatsennatuur- en recreatiegebiedenschoolpleinen en pretparken. De in staal uitgevoerde BINswinger is bestand tegen vandalisme en is uiterst duurzaam. Bovendien nodigt de BINswinger door zijn vorm zowel jonge als oudere passanten, lopend en op de fiets, aantoonbaar uit om er hun flesje of blikje in te gooien. 

Bekijk de BINswinger